Kush jemi ne

Adresa jonë e internetit është: https://fabcotransfercaseparts.com.

Ajo që të dhënat personale që ne mbledhim dhe pse ne mbledhjen e atë

biskota

Nëse ju lënë një koment në faqen tonë ju mund të zgjedhin-në për të shpëtuar emrin tuaj, adresë e-mail dhe të internetit në biskota. Këto janë për lehtësinë tuaj në mënyrë që ju nuk duhet të plotësoni të dhënat tuaja përsëri, kur ju lënë një koment. Këto cookies do të zgjasë për një vit.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e internetit të tjera

Artikuj në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtjen e ngulitur (e.g. videos, images, artikuj, etj). Përmbajtja e ngulitur nga faqet e internetit të tjera të sillet në të njëjtën mënyrë të saktë si në qoftë se vizitori e ka vizituar faqen e internetit të tjera.

Këto faqet e internetit mund të mbledhë të dhëna në lidhje me ju, përdorim cookies, embed shtesë ndjekja e palës së tretë, dhe monitoruar ndërveprimin tuaj me këtë përmbajtje ngulitur, duke përfshirë edhe gjetjen ndërveprim tuaj me përmbajtje të ngulitur në qoftë se ju keni një llogari dhe janë të keni hyrë brenda për këtë faqe interneti.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja

Ju mund të kërkoni që ne të fshihet çdo të dhënave personale që ne të mbajë për ju. Kjo nuk përfshin ndonjë të dhëna të jemi të detyruar të mbajnë për administrative, legal, ose qëllime të sigurisë.

Pro Gear Disclaimer